Atomenergiáról – mindenkinek 2015. április 17. (péntek)

Az Országos Atomenergia Hivatal a TIT Stúdió Egyesülettel és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel közösen 2015. április 17-én ismeretterjesztő konferenciát rendez „Atomenergiáról – mindenkinek” címmel. Az immár tizenhatodik alkalommal sorra kerülő regionális konferencián neves előadók tekintik át azokat a nukleáris kérdésekhez kapcsolódó területeket, amelyek gyakran előfordulnak a médiában és érdekelhetik a lakosságot.

A konferenciával párhuzamosan a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft., valamint a Mecsekérc Zrt. kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők. A Magyar Nukleáris Társaság a szünetben műszeres bemutatót tart, ahol a résztvevők az atomenergia alkalmazásáról beszélgethetnek a szakemberekkel.

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Q épület, Q-II előadóterem (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.).

 

A részvétel ingyenes, azonban regisztráció szükséges. Jelentkezni 2015. április 8-ig (szerda) az OAH honlapján található jelentkezési lap visszaküldésével lehet.